Tantsutreener Monika Tuvi poeg tähistas eile enda 27. sünnipäeva. Monika jagas Instagramis pilti, kuhu püüdis kõik oma kolm poega. Pildil poseerib sünnipäevalaps uhke tordiga, millel põlevad küünlad. Maci kõrval naeratavad ka sünnipäevalapse nooremad vennad. Foto on tehtud valge seina taustal, kuhu on riputatud heledad õhupallid 2 ja 7.

Monika Tuvi pojad

Teisel pildil poseerib Monika ka ise koos poegadega. Pildile juurde on ta lisanud #kolmlõvi, viidates enda kolmele pojale, kelle sarnasus on märgatav. Fotolt on näha, et dekoratsioonidega on vaeva nähtud. Maci pidupäeva tarbeks on püsti pandud puusakõrgused tulukestega numbrid, mis tähistavad sünnipäevalapse vanust. Samuti on üles seatud õhupallidest ingliskeelne õnnitlus „HAPPY BIRTHDAY“ ning suur kimp heledaid õhupalle.

Monika Tuvi ja ta pojad

Mac Tuvi kaasa Sonja Malinen sünnitas just hiljaaegu paarile teise tütre. Paari esimene laps, tütar Sky, sündis 2022. aasta veebruaris. Mac ja Sonja teatasid teise lapse ootusest veebruaris. „Lõpuks saame jagada teiega meie imeilusat uudist,“ teatas naine ühismeediasse tehtud postituses.