Taylor Swift katkestas vaikuse peale terrorirünnaku plaani tõttu toimumata jäänud kolme Viini kontserti. 34-aastane lauljatar esines teisipäeva õhtul Londoni Wembley staadionil, mis lõpetas „Eras Touri“ Euroopas. Taylor avaldas Instagrami vahendusel, et pärast etenduste ärajäämist Austria linnas, valdas teda uus hirm ning tohutu süütunne.

„Londonis laval olemine oli emotsionaalselt nagu Ameerika mäed,“ kirjutas lauljatar enda Instagrami platvormil. „Meie Viini etenduste ära jätmine oli laastav. Tühistamise põhjus täitis mind uue hirmu ja tohutu süütundega, sest nii paljud inimesed olid plaaninud nendele etendustele tulla,“ lisas ta.

Staar tänas ametivõime, kes aitasid õigeid turvameetmeid rakendada. Ta ütles: „Olen ka võimudele väga tänulik, sest tänu neile leinasime kontserte, mitte elusid.“ Taylor rääkis, et kogu energia läks uue Londoni kontserti osas vaid sellele, et kaitsta ligi poolt miljonit külastajat ning tagada neile ohutu keskkond.

Taylor selgitas ka, et ta oli kuni selle hetkeni otsustanud asjaoludest vaikida, sest tema prioriteet oli tuuri Euroopa etapp ohutult lõpetada. Ta kirjutas: „Lubage mul selgitada: ma ei räägi millestki avalikult, kui arvan, et see võib provotseerida neid, kes tahavad kahjustada fänne, kes minu etendustele tulevad. Sellistel juhtudel tähendab vaikus tegelikult vaoshoitust ja ootamist. Minu prioriteet oli meie Euroopa turnee turvaliselt lõpetada ja võin suure kergendusega öelda, et seda me ka tegime.“

Taylor tegi ajalugu, olles esimene artist, kes müüs ühe tuuri jooksul London Wembley kaheksa korda välja. Staariga liitus esinemisel ka kauaaegne sõber Ed Sheeran, kes astus lavale duettideks „Everything has changed“, „Endgame“ ja „Thinking out loud“.„London, mul oli just teiega parim ja unustamatu õhtu,“ hõiskas emotsionaalne artist rahvale kontserdi lõpus.