Sisulooja ja ettevõtjana leiba teeniv Katri Kats ehk Katri Palm resideerub Balil. Ta alustas Instagramis sisu loomisega ning nüüd on jõudnud sinnamaale, kus tal on isiklik rõivabränd KISS ’N’ THRILL. Ettevõte keskendub peamiselt ujumisriietele, ent tootevalikus leidub ka erinevaid aksessuaare.

Instagrami postitatud story’d annavad aimu, et peagi sünnitav naine pole veel töötamisest loobunud. Videotelt paistab, et Katri on ametis toodete pildistamisega. Ta on haaranud kaamera ning pildistab kaunil taustal poseerivat modelli ja tema käes olevat toodet. Mugavuse huvides kannab lapseootel naine päikselisel päeval lühikesi pükse ning lühikest valget maikat, mis kõhtu ei kata. Taustal on märgata toimetamas ka Katri elukaaslast Juhani Särgleppa.

Katri Kats
Katri Kats

Samas vallas tegutsevad Katri ja Juhani on olnud suhtes juba üle 12 aasta, millest seitse ka kihlatud. 2019. aastal paljastas Katri Kroonikale antud intervjuus põhjuse, miks nad veel abiellunud pole. „Me lihtsalt ei raatsi oma sissetulekuid pulmade alla panna, sest käsil on palju uut ja põnevat. Pulm peaks ikka olema suur ja kõigile lõbus – Itaalias, näpud püsti, koos sõprade ja perega. Praegu seda võimalust pole, aga püüdleme selle poole.“