Brigitte Susanne Hunt näitas oma uut autot eile nii Instagramis kui ka Facebookis ja ujutas sotsiaalmeedia peaaegu oma uue auto piltide ja videotega üle. „Tere tulemast koju, Porsche Panamera,“ kirjutas Brigitte ühe oma Instagrami story juurde, kus rõõmsa jooksuga auto poole tõttas.

Brigitte Susanne Hunt ja tema uus auto

Teises storys oli näha, kuidas Brigitte oma uue musta raudsuksuga autosalongist lahkub. Kulmukergitavalt pole sel hetkel autol numbrimärki ees, kuid Brigitte sõnas fännide rahustuseks, et see võeti korraks ära.

Brigitte Susanne Hunt ja tema uus auto

Facebookis rääkis Hunt oma tutikas Porschest lähemalt. Seal kirjutas ta, et tema keerab nüüd automargi Panamera GT Turbo 4.0 rooli. „Unistus täitus. Jalgu ei tohiks jääda. Suured mustad tiivad veel tugevamad kui kevadel. Meeste ring jäi veel väiksemaks. Tänud fännidele ja heiteritele. Tulin tugevamana välja ja sain Panamera ka veel,“ kirjutas sotsiaalmeediastaar seal.

Porsche Tallinna esinduse kodulehel on artikli kirjutamise hetkel müügis uus Porsche Panamera ja selle eest tuleb välja käia veidi üle 137 tuhande euro.

Oma saates „Üks nädal Brigitte Susanne Hundiga“ keerab Brigitte musta Mercedes Benzi rooli. Veel on tal olnud valge Volkswagen Arteon, kuid pani selle 2023. aasta jaanuari lõpus müüki. 2019. aastal istus ta musta Mercedes Benz CDI 220 roolis, kui sattus sellega tahmafiltriskandaali.