Zayn Malik üllatas oma uue välimusega fänne reedel, kui postitas endast Instagrami video. Väikeses klipis laulab ta a cappella versiooni oma loost „Shoot At Will“. Zayni kauni ja lummava kõlaga hääle asemel püüdis tema jälgijate pilke aga hoopiski muusiku välimus.

Kui tavaliselt on Zayn rokkinud kiilaks aetud peaga ja sileda lõuaga maailmas ringi, siis nüüd on tal hoopis karvasem välimus. Oma juuksed on muusik kasvatanud pikemaks ja need näevad kohevad välja. Ka tema habe näeb tõeliselt võimas välja.

Videos kannab muusik üleskeeratud käistega beežikat särki ja samas toonis pükse. Väike klipike Zaynist laulmas pälvis vähem kui ööpäevaga üle 1,5 miljoni vaatamise ja üle 31 tuhande kommentaari.

Zayni truud fännid võtsid tema muutunud välimuse suure joovastusega vastu. „Palun anna mulle infot oma juuksehooldusrutiini kohta, sest kuidas su juuksed nii kiirelt kasvavad,“ imestas üks fänn Instagramis. „See habe,“ oli teine Zayni peale kade. „Tema hääl, juuksed, habe, silmad, tätoveeringud: ma jumaldan kõike tema juures,“ kirjutas kolmaski.

Zayn postitab oma Instagrami kontole tihti pilte ja videoid endast. Avalikkuse eest on ta aga tagasi tõmbunud. Enne jaanuarikuus Pariisi moenädala väisamist nähti teda avalikkuse ees viimati viis aastat tagasi, vahendab Page Six.