Eelmisel aastal vanaemaks saanud Demi Moore poseerib ajakirja Interview jaoks poolpaljalt. Moore reklaamib ajakirjas oma uut filmi „The Substance“, mille keskmes on aeroobikastaar, kes süstib endale musta turu ravimit, et noorem välja näha. Ühel ajakirjafotol ähvardab Moore’i büst kleidist lausa välja vupsata, vahendas Daily Mail.

Moore väidab, et tema hea tervis ja vorm on tingitud vegandieedist. Läbitud iluprotseduurid aga näitavad, et näitleja enda näoga siiski rahul ei ole. Kolm aastat tagasi lahvatas skandaal, kui Pariisi moenädalal üles astunud Moore tuli avalikkuse ette täiesti uue näoga. Hakati spekuleerima, et armastatud filmistaar on kasutanud koroonapandeemiat ära selleks, et käia iluoperatsioonidel. Toona vabandati Moore’i uus välimus välja sellega, et naine on lihtsalt vananenud ning talle tehti jumestus, mis ei sobinud tema näoga. Järgmisel aastal aga selgus tõsiasi, et Moore oligi oma nägu püsivalt muutnud.

Moore abiellus 1987. aasta näitleja Bruce Willisega ja neil on on kolm ühist tütart. Staarpaar teatas oma lahkuminekust aastal 1998, lahutasid aga alles kaks aastat hiljem. Hoolimata lahutusest on Moore’il Willise ja tema praeguse abikaasa Emma Heming Willisega lähedane sõprus. Moore on aidanud eksabikaasa uuel naisel ja nende lastel dementsust põdeva Bruce Willise eest hoolitseda.