Investor ja taskusaatejuht Katri Teller (42) avaldas neljapäeval sotsiaalmeedias postituse, kus näitas oma muutunud välimust. Varem kaunite pikkade blondide kiharatega säranud Katri käib nüüd ringi šiki lühema soenguga. „Mul olid nii lühikesed juuksed viimati 36 aastat tagasi,“ kirjutas ta oma Instagrami postituse juurde. Seal avaldas ta video, kus oma uut lahedat soengut näitas. „Mitte midagi ei muutu, kui midagi ei muutu,“ seisis Katri postitatud videos.

Postitusest paistis, et Katril on toredaid elumuutusi veel. Tema fännide ja kuulajate poolt palavalt armastatud taskuhäälingusaade „Blondcast“ on mõnda aega pausil olnud, kuid paistab, et sel rindel võivad muutused tulla. Viimased „Blondcasti“ episoodid, mis Spotifys olemas on, pärinevad tänavu aprilli lõpust. Eelmise aasta teises pooles läks tema juhitud saade eetrisse Delfi vahendusel. Kas nüüd on legendaarne taskuhääling naasmas kuulajate ette?

„Edasi räägin oma podis (podcast - toim), sest otsustasin, et „Blondcast“ läheb edasi. Homseni!“ jättis Katri sotsiaalmeedias teatud salapära õhku.

Sotsiaalmeedias võtsid Katri jälgijad toreda uudise rõõmuga vastu. „Just eile mõtlesin, et pole ühtki podcasti kuulanud, sest vanahead on pildilt kadunud,“ kirjutas üks kuulaja Katri postituse juurde. „Vägev, head uudised,“ rõõmustas teinegi. „Nii hea uudis!“ kirjutas kolmas kuulaja.

Jaga
Kommentaarid