Selleks, et mehed juba Eurotuuri lainele saada, lasi Kroonika 5Miinuse liikmel Põhja-Koreal vastata tuuriga seonduvatele küsimustele. Tundub, et 5Miinuse ridades on endiselt aktuaalne presidendi roosiaia vastuvõtult kõrvale jäämine.

Unistuste esinemiskohaks on: kus iganes Tartus sobib alati - siis ei pea kella viieni hommikul kuskil võsas müttama

Eesti artist, kellega tahaks ka vabal ajal koos hängida: Arvo Pärt

Windows95Mani puhul võlus mind kõige rohkem: Äärmiselt teadlik kaaderdus Eurovisionil - see tähendab seda, et kui järgi vaadata, siis tehti seal päris nunnusid trikke. Või siis tema vunts-prill-mullet-teksabikiinikombo, nagu täitsa ehtne somm

Eestit peaks järgmisel Eurovisionil esindama: Tommy Cash

Mingi eriti absurdne asi, mida 5MIINUST oma raiderisse sooviks: roosiaia kutse

Kuidas valmistute Tartu EUROTUURiks: räigelt vaieldes

Mõni eriti jabur olukord, mis esinemisel juhtunud on: Sonda kõrtsis kraapisid kuugarid (inglise keeles cougars - vanemad naised - toim.) Päevakoera selja täiesti veriseks. Suhteliselt Kristuse kannatusi meenutav vaatepilt oli.

5Miinuse ja Puuluubi Eurotuur jätkub 7. septembril Tartu Lauluväljakul. Tuuri esimene peatus leidis aset Rakvere Vallimäel 16. augustil.

5MIINUST ja Puuluup andsid hiljuti välja ka ühise albumi „5MIINUST ja Puuluup: Kannatused Ehk Külakiigel Pole Stopperit“. Uuelt kauamängivalt leiab omanäolised 13 lugu, mis on ühise nägemuse ja sihikindluse tulemusena sündinud tervik. Ootamatu, ent toimiva kompotina on 5MIINUST ja Puuluup leidnud koha paljude muusikasõprade südametes.