Rober Puks lõi suvel veebilehe kassilviailvesonhetkelvallaline.ee, kus saab teada, kas Silvia Ilves on parasjagu vallaline või on ta hoopiski suhtes. Praegu on Ilves vallaline ning veebileht loeb innukalt päevi, kaua skandaalse tšellisti suhtestaatus sellisena püsib. Veebilehe väitel on Silvia olnud tänaseks vallaline 48 päeva, kuid Kroonikale teadaolevalt luhtus Ilvese viimane avalik suhe juuni alguses, seega peaks päevi olema sinna juba rohkem lisandunud.

Puks räägib aga saates, et idee veebilehe loomiseks sai alguse sõpradega tehtud siseringi naljast. „Üks meist luges mingit uudist, et kas Silvia on jälle suhtes või vallaline - ei mäleta, kumba pidi oli. Aga siis ta ütles, et kuule, ma ei jaksa järge pidada, oleks vaja veebilehte,“ meenutab Roger.

„Siis ma täitsin oma kodanikukohustust ja ehitasin selle veebilehe umbes viie minutiga,“ räägib ta lõbusalt. „See leht ärkas ellu ja hakkas mingit oma elu elama. Mul ei ole täit andmestikku, palju seal lõpuks neid klemme käis, aga mingil hetkel panin sinna analüütika külge ja seal olid ikka tublid neljakohalised arvud. Tuhanded ja tuhanded!“ sõnab Puks, et veebilehe populaarsus ületas siseringi nalja staatuse suhteliselt kiirelt.

Silvia Ilves läks oma viimatisest kallimast Kristo Puhmist läksid lahku pärast Kroonika meelelahutusauhindu. Ilves teatas oma suhte purunemisest sotsiaalmeediapostitusega. „Mis te arvasite, et mõni mees suudab mind taltsutada? Never! (Mitte kunagi! - toim) Taas vallaline. Punkt!“ kirjutas ta juuni alguses Instagrami story’sse.

„Ma lihtsalt praegu tahan rahu saada tõesti sellest mehest,“ tõdes Silvia Kroonikale, kui kallimast lahkumineku kohta tšellistilt küsisime.