Norra printsess Märtha Louise ja tema väljavalitu šamaan Durek Verrett peavad täna oma pulmatseremooniat Norras Ålesundis ja pulmapidu toimub Geirangeri fjordi kandis, kus on kõrged mäed ja kaunis merevesi. Pulma on kutsutud nii Norra siniverelisi kui ka teiste riikide kuningaperede tähtsamad liikmed.

Rootsi kuningakojast väisasid pulma kroonprintsess Victoria koos abikaasa prints Danieliga ning prints Carl Philip koos abikaasa printsess Sofiaga. Sofia valis pulmapeole selga kauni oranžika kleidi, mille alumine osa läheb sujuvalt ombre-stiilis valgeks. Kleidi juurde sobitas ta neutraalset tooni kingad ja minimalistliku stiiliga kotikese.

Printsess Sofia kandis pulmas Lilli Jahilo loodud kleiti

Tähelepanelikud moesõbrad märkasid, et Sofia kleit pärineb Eesti moelooja Lilli Jahilo loomingust. Printsess on varemgi Jahilo loomingu austaja olnud ning valis ka seekord endale just Eesti disaineri kleidi selga. Sofia kandis pulmas kleiti „Maxima“ ning nägi tõeliselt kaunis välja.

Ka varem on Sofia just seda kleiti kandnud. Näiteks väisas printsess 2022. aasta lõpus Nobeli preemia auhinnatseremooniat samuti tolle kleidiga.