Värskes intervjuus ütleb Heidy, et armastab koos Eesti Ajaloomuuseumi juhist elukaaslase Jaanusega väisata kaasaegse kunsti näitusi ja teatrit. Lemmikute sekka on lisandunud ka klassikalise muusika kontserdid. „Lisaks naudingule, mis saan muusikast, toimub saalis minu jaoks veel midagi olulist,“ täheldab Heidy. „Saan aja, mille jooksul lahendan oma peas ära mõne pikalt piinanud probleemi. Klassikaline muusika loob seisundi, kus leian vastused. Ümbritsev rahu ja saund teeb vabaks. Võib vist öelda, et see on mu uus lemmikhobi,“ naeratab Heidy.

Lisaks kultuuriampsudele kuuluvad paari meelistegevuste menüüsse ka päris ampsud. Mida Heidy ja Jaanus koos süüa teevad? „Oi, oi, oi, kust me pihta hakkame,“ rõkkab Heidy. „Viimasel ajal on Jaanus söögitegemise rohkem enda peale võtnud, aga näiteks täna teen mina süüa.“ Lisaks taimetoidulistele eksperimentidele, mida võimaldab kirgas koduaed, on Heidy nõrkuseks Itaalia ja Ukraina köök. Viimane tuletab meelde vanaema ja aeglaselt podisevaid lapsepõlveroogi. „Jaanus jällegi on rohkem kala ja Aasia maitsete mees,“ märgib Heidy.

Oma vaba aja ja energia suunab Heidy paarisuhtesse. „Vist vastab tõele, et teineteisele tuleb aega leida – muidu suhe ei tööta. Ja aega on tegelikult alati – oleneb sellest, kuhu fookuse suunad.“

Jaga
Kommentaarid