Esmaspäeva õhtul läks eetrisse suvepuhkuselt naasnud menukas telemälumäng „15 küsimust“, mille avanädalal lähevad vastamisi tuntud telenäod. Kolmanda hooaja esimeses saates astusid võistlustulle saatejuhid Katrin Lust ja Peeter Võsa. Enne küsimuste juurde asumist rääkisid mõlemad oma tegusast suvest ja selgus, et Peeter on kolinud elama paati.

Kui saatejuht Jüri Butšakov Peetrit saates tervitas, uuris ta temalt, kas vastab tõele see, et Peeter on hiljuti kolinud. Peeter kinnitas, et tõepoolest nii on. Seejärel uuris Jüri edasi ja soovis teada, kus Peeter nüüd elab. „Ma ei saa öelda, et paadi alla. Ma kolisin paati,“ ütles ta naerdes.

„Sa kolisid paati? Täitsa siiralt?“ oli Jüri tema vastusest hämmastuses. „Täiesti siiralt. Eesti suvi on olnud ilus. Päikest on palju, torme pole ka väga olnud. Selline 30-jalane purjekas koduks sobib Eesti mehele suvisel ajal väga hästi,“ tõdes ta oma uue elupaiga kohta saates.

Mälumängusaade „15 küsimust“ alustab uut hooaega erinädalaga, kus panevad end proovile Kanal 2 ekraanilt tuttavad saatejuhid. Heategevuslikes mängudes saavad mõlemad osalejad annetada kumbki 200 eurot endale südamelähedasele heategevusorganisatsioonile. Omavahel lähevad vastamisi Katrin Lust ja Peeter Võsa, Neeme Raud ja Kristjan Gold, Keili Sükijainen ja Mart Normet ning Roald Johannson ja Robert Rool.

Sügisel on Kanal 2 eetris Katrin Lusti juhitud „Kuuuurija“ ja Peeter Võsa reisisaade „Võsaga Lähis-Idas“.