Kõpperi saatelõik algas tema jaoks ootamatu küsimusega, kui saatejuhid Bert Järvet ja Margus Kamlat temalt pärisid, millal muusik viimati koolis käis. „Ma pole koolis käinudki,“ viskas NOËP esmalt nalja ja lisas humoorikalt, et on elukoolis käinud.

Seejärel liikus jutt ülikoolide peale. „Ma olen kolmes ülikoolis käinud,“ ütles Kõpper. „Täiesti võiks ju arvata, et kõrgharitud inimene. Ütleme nii, et ma kolme ülikooli peale kokku saan bakalaureusekraadi küll,“ rääkis ta veel.

Kui saatejuht uuris, kas Kõpper nimetatud koole seega lõpetanud ei ole, lausus muusik, et veel ei ole ta neid koole lõpetanud tõesti. Pooleli on tal nii BFM, Muusikaakadeemia ja itaaliapärase nimega Istituto Europeo di Design. Selles koolis oli Kõpper käinud Barcelonas.

Koolide lõpetamata jätmise kohta on muusikul enda sõnul head põhjused olemas. „Kõige pealt ma läksin BFMi. Siis ma sealt läksin Istituto Europeo di Design kooli edasi õppima. Selle ma jätsin pooleli sellepärast, et ma tulin tagasi Eestisse ja hakkasin tegema „Vasaku jala reedet“,“ rääkis NOËP. Kuna filmi montaaž ja muud asjad olid veninud järgmisesse õppeaastasse, jäi ta oma stipendiumist ilma ja kooli enam tagasi ei läinud.

Paar aastat hiljem läks artist õppima Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiasse (EMTA). Sel ajal oli ta tegelenud seriaali „Restart“ asjadega, mistõttu ta oma teist aastat EMTAs ei jõudnud teha. „Aga nii palju kui ma seal koolis käisin, õppisin väga hästi,“ tõdes Kõpper.