Deppi kehv hambahügieen võeti fännide poolt pihtide vahele eelmise aasta mais toimunud Cannes’i filmifestivalil, kus näidati filmi „Jeanne du Barry“ reklaami. Reklaamfotol naeratas Depp suurelt, mis paljastas näitleja kahjustunud ja ebaühtlase värvusega hambad. Foto põhjal arvasid fännid, et Deppi hambad mädanevad.

Üks Twitteri kasutaja postitas „Johnny Deppi hambad on sõna otseses mõttes mädanevad,“ teine kirjutas, et „keegi haaras tal hambad ja värvis need mustaks,“ vahendas Page Six. Depp on varem peatunud enda hammaste teemal juba kolm aastakümmet tagasi, rääkides 1995. aastal ajakirjale Premiere, et tal oli 31. eluaastaks meeletult palju hambaauke. „Mulle tehti kaheksa aastat tagasi juureravi, mis on pooleli. See on nägu väike mädanenud känd,“ ütles ta toona. Lisaks kirjeldati väljaandes, et Deppi hammaste välimus on seotud tema liigse sigarettide suitsetamise ning punase veini tarbimisega.

Nüüd aga pole enam Deppi „mädanevatest“ hammastest haisugi, sest tal on uhiuus veatu naeratus. Instagramis ringleb video, mis kujutab näitleja hiljutist reisi Bahamale, mille põhjal tundub, et 61-aastane näitleja on läbinud suure hambaravi. Neljapäeval Instagrami üles laetud klipis on näha baarmeni nimega Rap Rap Zoilo koos Deppiga nalja viskamas, kus paljastuvad Deppi silmnähtavalt palju tervemad hambad.

Vaata pilte siit.

Daily Mail vahendas, et ka staarnäitleja fännidele ei jäänud see muutus märkamata ning nad võtsid postituse all sõna „Ta näeb nii õnnelik välja! Ja terve ja VAATA sai hambad korda!!!!!“ ütles üks fänn. „Nüüd pole enam kedagi, kes saaks @johnnydepp hammaste kohta midagi halba öelda... tal on ilus naeratus ja väga terve välimus,“ lisas teine „Piraadihambad on kadunud... pärlvalged hambad näevad ilusad välja“, kommenteeris kolmas.