„Eks ta tuleb siis kui tahab tulla, aga oleme mõelnud küll, et ideaalis tahaks lapsed saada väikese vahega,“ sõnas Maria Õhtulehele. Mina kasvasin kaks aastat noorema vennaga ja oli väga tore,“ jätkas ta.

„Siis aga mõtled, et tahaks esimesele lapsele ka rohkem tähelepanu anda. Me oleme teoorias tugevad, aga otsustanud veel pole,“ naeravad nad.

Hendriku ja Maria tütar sündis 8. juunil. „Minu abikaasa on kõige ehtsam powerwoman (võimekas naine - toim), imetlusväärne vägilane ja hell emalõvi. Peale kaheksat tundi katsumusi - verd, higi ja pisaraid - tõi ta ilmale meie kauni printsessi Amanda Mii,“ kirjeldas värske isa Instagramis. „Mu süda on täis armastust ja imetlust, sest sa oled lihtsalt maailma kõige fantastilisem naine Maria.“

Hendrik lisas, et „tütre reiepikkus on paljulubav tulevaseks võrkpallikarjääriks“. Uus ilmakodanik võeti vastu Pelgulinna sünnitusmajas.

2023. aasta veebruaris tutvunud Maria Pihlak ja Hendrik Terras abiellusid 17. veebruaril Rootsi-Mihkli kirikus ning pulmapidu peeti PROTO Avastuskeskuses.