Oma reisisaadet filmiv meelelahutaja Henrik Norman jõudis mõni päev tagasi Californiasse Los Angelesse. Hiljuti jagas ta ka sotsiaalmeedias fotosid, kuidas oma etenduse Chicagos maha pidas. Pärast seda liikuski Normann Los Angelese suunas.

„Tänane hommik algas Los Angelesis maavärinaga,“ sõnas meelelahutaja ühismeedias. „Raputas voodist üles ja oligi kõik. Omamoodi mõnus äratus isegi!“ lisas ta, et midagi hullu siiski ei juhtunud.

Maavärin, mida Normann koges, oli 4,7-magnituudine. Los Angeleses elav eestlanna kinnitas Kroonikale, et kuigi maavärinaid on seal tihti, siis neljapäeval, 12. septembril aset leidnud maavärin oli tavapärasest tugevam.

Normann teeb praegu reisisaadet, kus ta on nii saatejuhi kui ka produtsendi rollis. Saade sai stardi Nuustakult, teeb tiiru ümber maailma ja lõpeb Hiiumaal Kärdlas. „Tegu siis uue reisisaatega ja koostöös TV3ga õnnestubki meil vallutada Nuustaku, Pariis, Istanbul, Chicago, Las Vegas, Hollywood, Tokyo, Bangkok, Pattaya ja Kärdla,“ on Normann varasemalt tutvustanud. „Oleme reisil oma võttemeeskonnaga ja loodame avastada kohti, kuhu tahaks meist igaüks korra elus sattuda. Et meeleolu hoida, lavastame ka lõbusaid sketše ja provotseerime lustakaid olukordi. TV3 eetrisse on saade planeeritud järgmise aasta alguses.“

Reedel, 13. septembril andis Normann teada, et reisisaate Hollywoodi episood on filmitud ning nüüdseks on ta sealt juba lahkunud. „Kohtumiseni Hollywood! Nüüd suund Taipeisse ja Bangkokki!“ kirjutas ta sotsiaalmeedias.