Kroonika piltniku kaamera ette jäi ka tuntud nägusid. Evelin Võigemast tuli üritusele muusikust kallima Jonas Kaarnametsaga.

Näiteks vestlesid nad Võigemasti kolleegi Elisabet Reinsaluga.

Võigemasti (44) ja Kaarnametsa (30) suhe tuli avalikuks mullu 20. augustil. Eesti iseseisvuse taastamise päeva presidendi vastuvõtule saabusid nad koos. Üritusel viibinute sõnul olid nad ilmselgelt armunud.

Nad hoidsid roosiaia kaunite lillepeenarde vahel jalutades teineteisel käest kinni ja poseerisid meelsasti fotograafidele. Aga oma suhte teemal nad rääkida ei soovinud. Võigemast vastas küsimusele, kas Jonas on tema uus kallim, lakooniliselt: „Soovin selle enda teada jätta. Ilusat peo jätku!“

Kaarnamets on laulukirjutaja ja kitarrist. Ta on seni enim tuntust pälvinud indie-bändi Frankie Animal asutajaliikme ja kitarristina. Aastaid tagasi oli Jonas suhtes oma bändikaaslase, Frankie Animali laulja Marie Vaiglaga.

Kui mais tähistas Võigemast sünnipäeva, siis edastas Kaarnamets talle kuumad õnnesoovid.

Fotod on mustvalged ning Võigemast ja Kaarnamets paistavad kaadritel tõeliselt kirglikud. Nad embavad teineteist ja jagavad ka kuumi suudlusi. „Palju õnne sünnipäevaks, kallis,“ kirjutas Kaarnamets eesti keelde tõlgituna oma postituse juurde, kus paar paistab tõeliselt õnnelik olevat. Teksti juurde lisas mees ka valge südame.

Tänasel festivalil aga võib näha veel palju kultuuri- ja meelelahutustegelasi. Näiteks Kristjan Jõekalda müüb lauamänge.

Lähemalt galeriist!

Üritus ise aga pole veel läbi, punkt pannakse alles 22 paiku.