Lihtsa töö eest ehk küsimustiku täitmise eest pakuvad korraldajad väga magusat preemiat ehk vastanute vahel loositakse välja maailma esimesed Beach Grindi passid järgmiseks suveks. Vastuseid oodetakse kuni 29. septembrini.

Beach Grind toimus esmakordselt 2010. aastal Pärnu rannas. Aastate jooksul on ühepäevasest klubiõhtust välja kasvanud mitmepäevane rahvusvaheliste artistidega muusikafestival. Festival toimus tänavu 11. korda Pärnu rannapargis ja Villa Ammende aias.

„Festival õnnestus suurepäraselt. On tunda, et tiimis on vaid oma ala tipud ning siit on ainult rõõm edasi minna,“ kinnitas festivali üks korraldajaid Kaarel Sein hiljem pressiteate vahendusel.

Lisaks sellele, et üleüldine huvi festivali vastu aina enam hoogu võtab, jättis Beach Grindi tiim mälestusväärse mulje maailmatasemel peaesinejatele. „Marshmello tiim oli väga rahul. Nad ütlesid, et üks parimaid show’sid Euroopas, mis neil kunagi olnud on,“ jagas Sein ning lisas, et ka näiteks Oliver Tree jäi rahule, sest tänati ülivõrdes nii korraldajaid kui kõiki osalejaid.