Ikauniece, kes on lõunanaabrite seas vägagi tuntud kergejõustiklane, tunnistab Instagrami tehtud postituses, et ta tundis juba raseduse alguses, et ootab just poissi. „Me teadsime juba enne beebipidu, et sündimas on poeg ning seetõttu ei teinud me sellest mingit saladust,“ selgitab lätlanna põhjust, miks mõni aeg tagasi toimunud kokkusaamise teema oli valitud sinise värvi järgi.

Kogu beebipidu oli aga tulevase ema jaoks olnud üllatus. „Esimest korda elus korraldati mulle üllatuspidu, kus kõik minu jaoks tähtsad inimesed olid kohal - see oli täiesti uskumatu ja ma ei unusta seda kunagi,“ meenutab Ikauniece.

Oma teistes postitustest on tulevane ema näidanud, et beebi tulekuks on kõik juba valmis pandud. Võib eeldada, et pisikese Kirdi sündi ei pea enam kaua ootama.

Kirdi ja lätlannast seitsmevõistleja Ikauniece suhe sai avalikuks 2019. aasta sügisel. Varem teadsid nende kuumadest tunnetest teineteise vastu üksnes lähikondlased. Sama aasta detsembris tegi Kirt nende suhte ka Instagramis ametlikuks ning postitas esimese pildi neist koos. Eesti-Läti paar on valinud oma koduks Tallinna.

Sarnaselt Kirdile on ka Ikauniece käinud olümpiamängudel oma riiki esindamas. 2015. aastal kogus lätlanna kergejõustiku maailmameistrivõistlustel seitsmevõistluses 6516 punkti, mis andis talle pronksmedali.