Sotsiaalmeedias väga aktiivselt enda elu jagav Kaspar Rooni, kes sai avalikkusele tuntuks Brigitte Susanne Hundi saatest „Vallaline kaunitar“ ja kes massöörina leiba teenib, tegi 18. septembri hommikul üllatava avalduse. Nimelt häirib Tallinna külje all elavat meest tema läheduses elav isik, kes kas pidevalt kanepit suitsetab või seda hoopiski kasvatab.

„Iga kord kui ma hommikuti siit mööda jalutan, siis kuskilt tuleb hästi tugevat kanepilõhna,“ kirjeldas Rooni, kes ärkab juba väga vara, umbes kella viie ajal hommikul. Esimese asjana liigub Rooni hommikul kohe trenni. „Huvitav-huvitav, kas keegi suitsetab seda või siis kasvatab? Ai-ai-ai,“ noomis mees, kes elab ise igati tervislikku elustiili.

Kaspar Rooni

Rooni ja tema kihlatu Pille perre sündis septembri algul pisitütar Lenna. Lapse sünnitusprotsessi jagas Rooni sotsiaalmeedias oma jälgijatega üsna detailselt.

„See oli intensiivne. Mu käsi on küünejälgi täis,“ näitas Rooni Instagrami jälgijatele punaseks kraabitud käsivart.

„Ma loodan, et olin piisavalt toeks Pillele. Ta oli nii tubli! Laps tuli kolme pressiga. Uskumatult kiiresti. See oli möödas enne kui aru sain. See emotsioon – ma lihtsalt lahistasin nutta. Ma ei saanud midagi muud teha, kui lihtsalt nutsin ja vaatasin. Mul ei tulnud ühtegi sõna suust välja tükk aega. Olin nagu puuga pähe saanud,“ jagas massöör oma esimesi emotsioone.