Maksim Galkini ja tema abikaasa Alla Pugatšova kaksikud Liza ja Garri tähistavad täna oma 11. sünnipäeva. „11,“ kirjutas Galkin lühidalt Instagrami postituse juurde.

„Väga ilusad lapsed! Palju õnne sünnipäevaks! Olgu nad alati rõõmsad ja terved!,“ kirjutas üks Galkini jälgija. „Uskumatu! Lapsed on juba nii suured!“ kirjutati veel.

Kirjutasime juulikuu keskpaigas, et Pugatšova ja Galkin pesitsevad koos laste Liza ja Garriga Jurmalas uhkes villas.

Marta villa üldpind on üle 200 ruutmeetri ning nende uhkes elamises on viis hubast magamistuba, raamatukogu, köök ja kinoruum ning hoone ümber on aed. Lisaks saab villas lõõgastuda spaakompleksis, ujuda basseinis, aurutada end Türgi saunas ja mängida tennist spetsiaalsel väljakul.

Villa juurde kuuluvad ka garaaž, väike kontserdisaal, purskkaev, talveaed ja kasvuhoone.

Villa interjööri kaunistavad naturaalne kirsi- ja pirnipuit, terrakotaplaadid ja sinine Brasiilia graniit. Basseini, mullivanni ja vanni kujundamisel kasutati tõelist kuldmosaiiki.

Isegi tenniseväljak meenutab pigem paleed kui spordiväljakut ja selle projekteeris kuulus Saksa arhitekt Meinhard von Gerkan.

See koht ei meelita Pugatšovat mitte ainult mugavuse ja luksusega, vaid ka seetõttu, et Marta villa läheduses elab primadonna lähedane sõbranna Vaikule.

Samuti meeldib Jurmala elada Pugatšova ja Galkini lastele. Kaugel pole ka Jurmala lõbustuspark Tarzans, kus Liza ja Garri meelsasti aega veedavad. Nende lõbustuspargis aja veetmisest on Galkin sotsiaalmeediasse mitu piltigi postitanud.

Jaga
Kommentaarid