„Tervitusi toome palmisaarelt,“ jagas lauljatar mõnusat puhkusepilti ühismeedias. Seekord on perekond Saared suundunud puhkama Hispaania Mallorca paradiisisaarele.

„Meile ikka väga meeldivad saared, ei tea miks?!“ mõtiskleb Tanja lõbusalt sotsiaalmeedias. Möödunud aastal reisis pere näiteks Rhodose saarele. „Siit võiks tulla reisisaade „Saarte lood“,“ kirjeldas lauljatar ja telenägu juba toona, et oma saartel reisimise armastuse seoks ta hea meelega televisiooniga.

Ka palus Tanja oma jälgijatel pakkuda välja toredaid kohti, mida perekond Mallorcal just koos lapsega külastada saaksid.

Kuvatõmmis Tanja story'st

Tanja ja Mikk abiellusid 2016. aastal Toscanas. „Me soovisime, et pulmad oleksid nii stressivabad kui võimalik. Et kohal poleks ühtegi võõrast inimest. Kõik, õhtujuhist muusikuteni olid meie sõbrad. Et pulmad poleks väga ametlikud ja kõik tunneksid ennast nii vabalt kui saab. Ja kõik see meil õnnestus sada protsenti,“ rääkis lauljanna veel. „Ma arvan, et meie pulm oli mõnusalt vaba ja lihtne. Koht oli üliilus, toit oli väga maitsev, seltskond oli lihtsalt super, tantsiti ja lauldi hommikuni. See oli lihtsalt võrratu päev!“ meenutas ta pulmapäeva.

Tanja ja Miku peres kasvab 6-aastane poeg Teodor Saar.