Täna, 20. septembril saab 34-aastaseks näitlejanna Saara Pius. Sünnipäeva puhul avaldas Pius Instagramis kauneid kaadreid. „34,“ kirjutas Saara lühidalt oma värske postituse juurde.

Mitu tuntud inimest soovisid Saarale postituse all õnne. „Argipäevaõnne,“ soovis näitlejanna Evelin Võigemast. „Õnne sulle alati,“ kirjutas teleprodutsent Triin Luhats.

Saara ja tema näitlejast abikaasa Märt Pius kohtusid „Nullpunkti“ võtetel ning 2015. aasta kevadel tulid nad paarina avalikuse ette. Märt palus Saara endale naiseks 2016. aasta suvel. 9. juunil 2019 nad abiellusid. Paari peres kasvavad lapsed Susanna ja Mihkel.

Saara andis mullu Kroonikale intervjuu, kus tõdes, et paarisuhtes on oluline võtta teadlikult aega teineteise jaoks. Kui seda ei ole, kisub pingeliseks. „Üksiolemise aeg on igale inimesele oluline. Suuta olla oma mõtetega üksi. Vahel ka vaikuses, et mitte ükski asi ei plämise silme ees ega kõrvus. Minna metsa, kuulata loodust, vaikida ja mõelda, kui tahan. Lebotada ja logeleda, kui vähegi saan,“ rääkis ta.

Saara sõnas toona, et temal ei hakka iseendaga üksi olles kunagi igav. „Mulle isegi meeldib üksi toimetada, vahel üksi kinos käia või jalutamas. Kodus üksi toimetada on ka mõnus. Oma väikseid mõttetuid ja mõttekaid asju.“