Kanye ja tema skandaalne abikaasa veetsid hiljuti aega Tokyos. Paar külastas mitmeid erinevaid rõivapoode. Ostureisil olid kaasas ka Kanye lapsed kaheksane Saint ja viiene Psalm. Poisid tundusid nautivat kvaliteetaega enda kuulsa isaga, staar ei keelanud lastel midagi osta, vahendas väljaane The US Sun.

Kui Kanye kandis endale tavapäraselt pealaest jalatallani musta riietust, siis Bianca on teinud palju julgema riidevaliku. Naine kandis heledates toonides pesusarnast komplekti. Bianca oli ostlemiseks selga pannud avara dekolteega vestilaadse särgi ning sama tooni lühikesed püksid. Paljastavale riietusele tasakaaluks kandis naine peaaegu põlvini ulatuvaid musta värvi saapaid.

Bianca Censori
Kanye West ja Bianca Censori

Bianca omapärased riidevalikud on varemgi avalikkuse tähelepanu püüdnud. Hiljuti nähti teda Los Angeleses ilma aluspesuta läbipaistvat vihmamantlit kandmas. Kanye endine naine ja laste ema Kim Kardashian on Bianca paljastavate rõivavalikute tõttu üha enam mures oma laste pärast, kes tihti isa uue abikaasaga aega veedavad, vahendas The US Sun.