Dave Benton, kes tõi koos Tanel Padariga Eestile siiani ainsa Eurovisioni lauluvõistluse võidu, pakatab taas esinemishimust: „Dave Benton on ometigi tagasi turul. Novembriks ja detsembriks on meil plaanitud mõned kontserdid,“ kirjeldas artist oma plaane.

„Ma just osalesin poolteist kuud tagasi ühel kontserdil Soomes koos live-bändiga ja see oli fantastiline. Tore, et inimesed tahavad siiamaani Dave Bentonit laval näha. Nad kuulavad mind ja tulevad kontsertidele,“ rääkis muusik.

73-aastane laulja elas mõnda aega peale Eurovisioni võitu üle raske neerupuudulikkuse. Kolm korda nädalas neeru asendusravis käinud Bentoni enesetunne muutus 2019. aastal aina halvemaks, kohati lausa kannatamatuks. Seejärel pandi ta neerusiirdamise ootelehele ja kaks kuud hiljem oligi lauljale neer leitud.

Muusik käis peale operatsiooni „Pealtnägijas“ oma haigusest ja doonorlusest rääkimas. Dave Benton ei kohkunud millegi ees tagasi ning kirjeldas ausalt ja täpselt, mida nii raskes olukorras tundis. Selle tulemusena kasvatas Benton hüppeliselt organidoonoriteks soovijate hulka.

Nüüd aga võib täie tervise juures olevat legendaarset lauljat taas mitmel pool näha ja kuulda. Näiteks annab ta koos tütardega 3. novembril kontserdi Laitse Graniitvillas, et avada jõulueelne kontsertide periood. Kontserdi nimi on ’’Isa ja tütarde jõulukontsert’’ ning piletid on juba saadaval.