Abiellumist kinnitas Ulvaeus oma Instagrami kontol. Pulm toimus eile Kopenhaagenis. Seda olid tunnistamas lähedased ja sõbrad.

Postitus sisaldab pilte pulmatseremooniast. Rohelisesse peokleiti riietatud Sas hoiab käes sinist lillekimpu. Ulvaeus kannab tumedat ülikonda, mille all valge särk.

Postituses on öeldud seegi, et paar sai tuttavaks 2021. aastal Nürnbergis. Kohtumine oli seotud ABBA albumi „Voyage“ väljatulekuga. Käima hakkasid nad järgneval aastal. Aftonbladeti andmetel töötab Sas Universal Musicu plaadifirma tootejuhina.

Kroonika on kajastanud, et 2022. aasta veebruaris lõpetas muusik pikalt kestnud abielu Lena Ulvaeusega, kes põeb vähki.

„Me ei ole asjades kuidagi eriarvamusel ja soovin Björnile kõike head,“ ütles Lena siis väljaandele Expressen. Naine lisas, et teade mehe uuest elukaaslasest ei tulnud talle üllatusena.

„Oleme endiselt head sõbrad ning jätkame koos lastelaste sünnipäevade ja muude perekondlike tähtpäevade tähistamist,“ teatas endine abielupaar meediale üheskoos.

Eksabikaasad elasid pikka aega Stockholmist väljas Djursholmis. 19. sajandi lõpus ehitatud villa väärtus jääb 4,5 miljoni euro ringi. Björn Ulvaeus kolis pärast lahutust välja, Lena jäi sinna elama.

Björn Ulvaeus oli varem abielus ka oma Abba kolleegi Agnetha Fältskogiga. Paar lahutas 1979. aastal.