Sel korral avastasid mehed Ladina-Ameerikat, et muuhulgas uurida välja, mis jälje jättis Pablo Escobar kurikuulsale Medellinile, kui erakordne on üks korralik jalgpallimatš Buenos Aireses ja kas Havannas saadavad sind igal sammul sigarid ja rumm.

Sarja esimest hooaega pärjati Eesti filmi- ja teleauhindade galal aasta uue tulija EFTA-ga ja Elisa Eesti sisujuht Toomas Ili sõnul on uus hooaeg veelgi kirevam.

„Täpselt nagu reisimise enda juures on ka reisisaate formaadi juures üks olulisemaid momente see, kellega koos reisid. Andrei ja Robin on sellised mehed, kellega kindlasti koos igav ei hakka ja kes oma seiklustel ei löö risti ette ka siis, kui endal juba teleka ees kõhe või imelik hakkab. Nende ettevõtmisi on sarja vahendusel tõeliselt põnev jälgida, sest kunagi ei tea, mis järgmise nurga taga ootamas on,“ rääkis ta.

Saate režissöör on ka tänavu Sander Allikmäe, kelle sõnul pidid nad reisaate filmimaterjali seekord hoopis uue pilguga vaatama ka montaažis.

„Kui mõne veidigi ebaseadusliku tegevusega võimude huviorbiiti satud, on sellel kuubalaste jaoks väga rasked tagajärjed. Oli üks olukord, kui kohalik tuli meie koju, et meid raha vahetamisega aidata aga juba see on seal täiesti kriminaalne, sest kogu valuuta on riigi kontrolli all. Saime oma raha vahetatud aga kuidas seda sarjas näidata, nii et seda meest keegi ära tunneks, sellele hakkasime hiljem mõtlema,“ rääkis ta.