„Ma näen su häält“ uue hooaja avasaates lõi teiste osalejate seas kaasa ka Kanal 2 „Telehommiku“ uudisteankur. Õhuakrobaadi rolli taha peitis end võrratu lauluhäälega Ingela Virkus, keda hommikuti Kanal 2 ekraanil näha saab. Virkus pidi saatest lahkuma neljanda tundmatuna.

Ingela Virkus

Telenägu kostitas laitmatu esitusega nii televaatajaid kui ka stuudios viibijaid. Ingelliku lauluhäälega uudisteankur laval hätta ei jäänud, talle on kaamera ees olemine varasemalt igati tuttav. Ka nõunikud kiitsid taevani hooaja avasaates kaasa löönud telenäo esitust.

Tänavuse sügishooaja „Ma näen su häält“ esimeses saates olid arvajateks Gerly Truuväärt ning Kristi Kuusmik-Orav. Arvajatele jäid aga tühjad pihud, sest end snuukrimängija rolli taha peitnud teeskleja Ants-Kristjan Masing vedas lisaks arvajatele ka nõunikud ninapidi ning läks koju 2024 euroga.

„Ma ei suuda seda uskuda!“ ütles saatejuht Piret Laos, kui Ants-Kristjan oli lõpetanud etteaste koos Estoni Kohvriga. Ants-Kristjan laulis otsesõnu täiesti mööda. Mehel tuli teesklemise puhul kasuks pikk lavakogemus. Ta on olnud taustanäitleja filmides, sarjades ja teatriski. Ta mainis, et statistina on ta olnud isegi Estonia teatri laval.

Avasaates olid nõunike rollis Mart Juur, Tõnis Niinemets, Kristel Aaslaid, Evelin Võigemast ja Estoni Kohver.