Soome endine vutiäss Jari Litmanen jagas sotsiaalmeedias haruldast fotot enda kallimaga, kelleks on Eesti modell Ly Jürgenson-Litmanen. Fotojäädvustus teenis Jari seinal välja koha, kuna äsja möödus temal ja Lyl juba 20. aastat kooselust ja üheksa aastat abielust.

Esimesel jagatud fotol poseerivad Jari ja Ly teineteiselt ümbert kinni hoides, taamal on näha veekogu ja kaunist vikerkaart. Teisel fotol naudib pikalt koos olnud abielupaar romantilist ja rikkalikku õhtusööki restorani terrassil.

Jari ja Ly olid pikka aega vabaabielus, kuid 7. augustil 2015. aastal tegi paar suhte ametlikuks, kui toimus saja külalisega pulmapidu Itaalias Roomas. Paaril on kaks poega: Caro (sündinud novembris 2005. aastal) ja Bruno (sündinud septembris 2007. aastal). Loomulikult olid paari uhkel pulmapeol kohal ka nende kaks poega.

Viimastel aastatel on perekond Litmanenid elanud Eestis.

Ly Jürgenson oli enne Jarit suhtes muusiku Hendrik Sal-Salleriga, kellega ta abiellus 1999. aastal. Nende elukohaks kujunes Soome, kus Ly tegi edukat modellikarjääri. Pärast abielu purunemist selgus aastal 2005, et eestlanna on võitnud soome jalgpalliässa Jari Litmaneni südame.