Kui eelmise hooaja puhul ei teinud Taavi ja tema saatemeeskond avalikku konkurssi reisikaaslase otsinguks, vaid Malle valiti varasema tutvuse põhjal, siis sel korral saavad huvilised end ise pakkuda. „Sel aastal käisime Mallega Aafrikas, tuleval aastal vōtame uskumatu seikluse hoopis sinuga ette?“ seisab postituses. Uut reisisihtkohta aga veel ei avalikustata, vaid TV3 poolt avaldatud üleskutses tuletatakse korduvalt meelde, et tegemist on tasuta seiklusega.

Blanketis selgub, et huvilised peavad kirja panema oma suhtestaatuse, laste arvu, foobiad ja kõik kohad, kus nad on varem reisinud. TV3 lehel olevast infost selgub, et mida vähem sul viimase küsimuse taha märkida on, seda parem. „Uhiuue reisisaate puhul on oluline, et tulevane reisikaaslane poleks mitte kunagi käinud mujal kui mõnes üksikus lähiriigis (nt Lätis, Leedus, Soomes), sest siis saab sellest seiklusest tore saatesari, mis inspireerib ka teisi eestlasi katsetama ning piire ületama,“ selgitavad saatetegijad.

Kõik ankeedi täitnud huvilised on oodatud kohtuma Taaviga 12. oktoobril kell 12:00 TV3 majja, Peterburi tee 81.

Kuid kuhu jäi Malle? Saate viimases osas teatas Malle, et tal on juba uus reisisiht paigas - järgmine plaan on minna kõigi võimaluste maale Ameerikasse. „Võtad mehe kaasa jah?“ küsis Taavi. „Ei võta, ei võta. Oma puid metsa ei võeta!“ sõnas Malle naerdes. Mõned kuud varem oli aga TV3 portaalis ilmunud uudis, kus värske telestaar väitis, et ta ei taha niipea uuele reisile minna.