Möödunud nädala teleedetabeli tipu hõivas taaskord ETV raudvara „Pealtnägija“ (150 000 vaatajaga). Edetabeli teisele kohale platseerus aga Kanal 2 tele-show „Ma näen su häält“ (145 000 vaatajaga), millel äsja neljas hooaeg algas. Saadet juhib lapseootel Piret Laos ning sel hooajal liitus sõu püsinõunikega Kristel Aaslaid. Varasemalt nõunike ridades olnud Andrei Zevakinit ja Grete Kulda saates enam ei näe.

Esikolmikusse mahtus ka Kanal 2 populaarne mälumäng „Kuldvillak! (135 000 vaatajaga), mida juhib endiselt Eeva Esse-Sõõrumaa.

Teleedetabeli vaadatuima 30 saate sekka jõudis seekord 19 ETV saadet, kümme Kanal 2 saadet ja nagu eelmisel nädalalgi, vaid üks TV3 saade. ETV saadetest särasid esikümnes uudistesaated „Aktuaalne kaamera“, „Aktuaalne kaamera. Nädal“ ja „Sport“ ning ka armastatud seriaal „Õnne 13“ ja Priit Kuuse uus kokasaade „Maitse sünd“. Kanal 2 saadetest tegid tubli tulemuse esikümnesse mahtunud Katrin Lusti „Kuuuurija“ ja uudistesaade „Reporter+“.

TV3 lippu hoiab kõrgel Taavi Libe, kelle juhitud meelelahutussaade „Märgatud Eestis“ oli ainus, mis telekanalilt TOP30-sse jõudis. Möödunud mais krooniti Libe ka Kroonika meelelahutusauhindadel aasta saatejuhiks.