Grete haigestumisest teatati „Ringvaates“ juba eile, kuid siis teemal detailselt ei peatutud. Nüüd on teada, et Lõbu painab koroonaviirus.

Esmaspäeval asendas Lõbu Daniel Levi Viinalass. „Aga ta on pigem vaikiv saatejuht, sest tal on käed-jalad tööd täis,“ selgitas Marko eile, viidates Danieli koogiteole. Klassikalise õunakoogi asemel proovis Daniel otse-eetris oma ema kuulsat õunapirukat jäljendada.

Grete Lõbu võttis teisipäevases „Ringvaate“ otse-eetris sõna video vahendusel.

„Natuke oli kurk valus ja siis natuke hakkas nina tatiseks minema. Olid külmavärinad ja väsimust oli rohkem kui peaks, hakkasid köhatused tulema,“ kirjeldas ta haigestumist. „See kestis niimoodi paar päeva, ma väga murelik ei olnud.“

„Aga siis hakkasid valutama kõik kohad, mida sa üldse ette kujutad, et inimkehal olemas on, minu meelest kaasa arvatud ripsmed ja juuksed... Kui kõik oli lihtsalt vastikult valus ja iga sissehingamisega tundsin kerget valu, tekkis kahtlus, et see pole lihtsalt köha ja nohu,“ kirjeldas saatejuht.

Kõige tüütumaks sümptomiks nimetab Lõbu aga peavalu. „Nii, kui rohu mõju kaob, tuleb peavalu vudinal tagasi.“

Lõbu lubas „Ringvaadet“ sel nädalal teleri vahendusel jälgida. „Muideks, see on privileeg. Mul pole elus väga palju seda võimalust olnud, et ma saan kell seitse õhtul istuda diivanil ja vaadata „Ringvaadet“,“ rääkis Lõbu muiates.

Teisipäevast „Ringvaadet“ juhtis Marko Reikop üksinda.