Väljaanne Seiska vahendas, et Soome sotsiaalmeedias ja erinevates foorumites ringleb nimekiri, mis väidetavalt paljastab 2025. aasta eurolaulu konkursil osalejad. ESC Unitedi lehel kirjutanud anonüümse kommenteerija sõnul sai ta artistide kohta infot sõbralt, kes töötab Yle UMK meeskonnas, kes on laulukonkursi korraldaja.

Nimekirja järgi osalevad Soome eurolaulul Soome kohalikud staarid nagu Anna Abreu, Isac Elliot, Poets of the Fall, Kiki, Nyrkki-Kyllikki, Tomi Saario ja Ebbe. Nimekirjas olevat kirjas isegi nende laulude nimed, avaldas väljaanne Seiska.

UMK peaprodutsent Anssi Autio kommenteeris juhtunut Yle-le antud intervjuus: „Minu teada ei ole keegi meeskonnast lekitanud infot, kuid kindel ma selles olla ei saa.“ Autio täpsustas: „Siin on palju erinevaid osapooli, loomulikult ei saa ma kõike garanteerida.“

Ka eelmisel aastal avaldati sotsiaalmeedias samamoodi UMK artistide nimed ja lood, mis hiljem osutusidki õigeks. Kas korraldustiim ei püüdnudki eelmise aasta süüdlast kinni ja ajalugu kordub, seda saab teada siis, kui ametlik loetelu osalevatest artistidest avalikult üles läheb. UMK25 toimub veebruaris ja võitja läheb Soomet esindama Eurovisioni lauluvõistlusele, mis seekord toimub maikuus Šveitsis, Baselis.

Selle aasta Soome eurolaulu konkursi võitis Windows95man looga „No Rules!“, millega artist pälvis Eurovisioni lauluvõistlusel 19. koha. Soome eurolaulu konkursil osales ka Eesti-Soome räpiduo Mikael Gabriel ja nublu looga „Vox Populi“, millega nad saavutasid kõrge kolmanda koha.