Tuntud saatejuht Jimmy Fallon rajas Halloweeni eel uue eriprojekti, mille eesmärk on viia kuulsusi läbima õudset kummitusmaja labürinti. Viimastel aastatel aina enam meelelahutusvaldkonda sukeldunud prints Harry otsustas väljakutse vastu võtta ning kaameratega koos kummitusmajja sukelduda, tekitades erakordse olukorra, kus teda saab nii vandumas kui ka karjatamas kuulda.

Kummitusmajas kõndides läks Harryl päris mitmel korral hirm naha vahele. Video algul sõnas aga prints, et tavaliselt ta kergesti ei ehmu, kuigi seekord võib teisiti minna.

Vaata katsumusterohket rada siit:

Video võeti üle New Yorgi Rockefelleri keskuses. Viimati nähti printsi New Yorgis möödunud esmaspäeva õhtul, kui ta Maailma Terviseorganisatsiooni WHO eksklusiivsel õhtusöögil osales, kust aga puudus Harry abikaasa Meghan. Kuuldavasti oli Meghan haigestunud, kuid fakt, et hertsoginna pole juba mõnda aega oma meest seltskonnaüritustel saatnud, on pannud nii välismeedia kui ka fännid spekuleerima, kas nende abielus on ikka kõik korras.

Praegu veedab Meghan aega Californias, tema ja prints Harry ühises kodus, samal ajal kui prints suundub peagi kodumaale. Kõik printsi visiidid Inglismaal on seotud erinevate heategevusorganisatsioonidega, millega ta juba aastaid seotud on. On teada, et Meghan Suurbritanniasse kaasa ei sõida.