Indrek meenutas, et nad sõitsid möödunud aastal jaanipäeva paiku esinemiselt The Swingersiga kodu poole. „Viis kilomeetrit olime sõitnud ja järsku oli justkui suur sein ees. Autojuht oli roolis, mina kõrval ja Birgit (Indreku abikaasa Birgit Sarrap - toim) tagaistmel,“ rääkis Indrek ja lisas, et nad jõudsidki tähele panna vaid seda, et midagi oli tee peal ees.

Kõik toimus täiesti ootamatult ja autojuht ei jõudnud piisavalt reageerida. „Ta ütles, et ei jõudnudki mitte midagi teha. Õnneks on autodel äkkpidurdus, mis natukenegi hoogu maha võttis,“ jätkas Indrek, kelle sõnul lendas põder tema poolt vastu esiklaasi ja üle auto teeservale. „Kapott oli pärast kenasti rullis ja auto läks maha kandmisele. Sellega polnud midagi teha,“ tõdes ta.

Õnneks tol korral keegi viga ei saanud. „Turvavööd on tänapäeval õnneks nii head! Birgitil taga tekkis ainult verevalum turvavöö lukku tõmbamisest. Mina noppisin mitmeid päevi klaasikilde jalast välja, mis esiklaasist sisse olid tulnud,“ tõdes Indrek ja lisas, et nüüd kui põtrade eest hoiatav liiklusmärk tuleb, siis on ta kohe kindlasti valvsam.

Jaga
Kommentaarid