Ott-Sander Palmi ja Getter Jaani eelistused pulmade osas on selged – intiimne ja kiire pulm ei ole nende esimene valik. Ott-Sander tunnistas, et ta on isegi sõpru noominud, kui nad on korraldanud väikese intiimse pulma vaid kümne inimesega. „Pulm peab ikkagi kestma kolm päeva ja kõikidele sõpradele, sest sa teed seda ühe korra elus,“ ütles ta kindlalt.

Üle üheteistkümne aasta koos olnud Getter Jaani ja Ott-Sander Palm kihlusid mullu oma ühiselt peetud sünnipäevapeol. Ott-Sanderi abieluettepanek võttis Getteri sõnatuks ja tõi ta silmisse rõõmupisarad.

Möödunud aasta veebruarikuus kogunes Olümpia hotelli konverentsisaali Getter Jaanit ja Ott-Sander Palmi sünnipäeva puhul neid õnnitlema 150 kutsutud külalist. (Getteri sünnipäev on 3. veebruaril ja Ott-Sanderil 14. juunil. toim.) Getteri ja teiste piduliste üllatus oli aga suur, kui Ott-Sander ühel hetkel Getteri ees põlvele laskus ja tema kätt palus. Abieluettepanek võttis Getteri sõnatuks ja ta langes, õnnepisarad silmis Ott-Sanderile kaela. Sel kaunil hetkel mängis Ed Sheerani romantiline laul „The Joker and The Queen“.