Lühikeses videoklipis, mida Sükijainen on oma jälgijatega äsja jaganud, poseerib ta Itaalia kaunis regioonis Toscanas. Sükijainenit ehib Eesti moemaja Iris Janvieri oranž maani kleit, mis armastatud saatejuhi kui jumalannaks kehastas.

Keili ilu kiidavad kommentaariumis teiste seas Anni Rahula ja blogija Marii-Heleen.

Keili uus reisisaade „Kuldne pilet“ jõudis sügisest Kanal 2 eetrisse. Saade viis Keilit erinevatesse luksuslikesse paikadesse, kus saavad lasta end hellitada vaid väga jõukad inimesed.

„Piilume näiteks Euroopa kalleimasse sviiti, kus ühe öö eest tuleb välja käia mitukümmend tuhat eurot – seda kasutab peatumispaigana lauljatar Rihanna. Külastame ka luksuslikku suusakuurorti St. Moritzis, kuhu külastajaid viib klaasist rong, ja kohtume suusatreeneriga, kes treenib näitleja Johnny Deppi. Lisaks sõidame maailma kiireimate superautodega, vaatame luksuskaupade äri telgitagustesse šampanjamõisast kaaviarifarmini välja, ning kogeme palju muud ennenägematut. Ma poleks arvanud, et hakkan tuurakalale ultraheli tegema. Aga täpselt nii peeneid meetodeid kasutatakse kaaviarifarmis, et vaadata, kas kalade sees peidus olev must kaaviar on piisavalt suureks kasvanud,“ rääkis Keili saadet tutvustades Kroonikale kevadel.