Viimase kahe aasta jooksul sai Sussexi hertsogi ja hertsoginna veetav organisatsioon Archewell kaks toetust. Mõlemad neist küündisid üle 6 miljoni dollari, kuid kummastki neist ei ole märki organisatsiooni viimases maksudeklaratsioonis. Briti väljaanne Daily Mail spekuleerib lausa, mis on saanud Sussexite kadunud miljonitest ja kuhu need kadunud on.

Harry ja Meghani heategevusliku organisatsiooni seis pole aga kiita. Mõnda aega tagasi leidsid ametnikud, et Archewell ei ole heas seisus ja on võlgnevuses. Selle aasta alguses anti aga Archewellile roheline tuli taas raha kulutada ja koguda. Nüüd võib Sussexite organisatsiooni taas oodata ees rasked kuud, kuna Ameerika Ühendriikide maksuamet ootab Archewelli uut maksudeklaratsiooni. Uus info Harry ja Meghani organisatsiooni rahalise seisu kohta on aga loonud kõlakaid, et Archewelli tegevust toetab vaid käputäis jõukaid annetajaid.

2022. aastal deklareeris Archewell, et sai toetustest veidi üle 2 miljoni dollari. Kaks viimast suuremat toetust sai Archewell 2022/23 finantsaastal. Esimene neist tuli Fidelity Charitable’ilt ja oli 6 miljonit dollarit ning teine tuli Tisbest Philanthropylt ja oli veidi üle 10 tuhande dollari.

Siiski on olemas ka võimalus, et Harry ja Meghani kadunud miljonikesed ilmuvad veel välja ja kajastuvad nende järgmisel deklaratsioonil. Uued dokumendid tuleb Archewellil esitada 15. novembril.