Briti ajalehele The Sun jäi silma seriaalis Harperite perekonna noorimat liiget Mickey’t mänginud näitleja Gabriel Thomson, kes oli seriaali edukusest tingitud tähelennu alguses vaid 14 aastane. Nüüdseks 37-aastane mees kadus vahepeal aastateks näitlemisest ning otsustas ülikoolis tudeerida hoopis psühholoogiat. Tal oli kindel siht jõuda oma õpingutes nii kaugele, et saada inimõiguste eest seisvaks advokaadiks.

Mikey Harperit mänginud Gabriel Thomson (paremal).

Pärast „Minu pere“ lõppemist võttiski ta kümne aasta jooksul osa ainult ühest suuremast näitlemisprojektist, milleks oli täispikkfilm „The Lost Choices“. Oma tagasihoidliku come backi näitlemisse tegi ta alles 2020. aastal ehk üheksa aastat pärast BBC hittseriaali lõppemist.

Viimastel aastatel on Gabriel keskendunud aktiivsemale elustiilile ning võtab regulaarselt ette maratonipikkuseid jookse ja muid füüsilisi väljakutseid, et heategevuseks raha koguda. Endise lapsstaari huvi maratonide vastu algaski tänu rahakogumisele, sest tema esimene pikem distants saigi läbitud eesmärgiga aidata vaimse tervise organisatsiooni Mind. Esimese maratoniga kogus näitleja heategevusele lausa 3000 naela.