Laupäeva meenutades tõdes Getter mõned päevad hiljem Instagramis, et ta oli enne pulmamessi veidi närvis. „Mul oli tõeline rõõm jagada lava oma kalli elukaaslasega, olles messil päevajuhid. Ärevus oli alguses küll üsna suur, kuna sellist rolli polnud ma varem täitnud, aga nähes, millise kerguse ja enesekindlusega minu partner seda teeb, kuigi see oli ka temale uus kogemus, andis see ka mulle hoopis teise tunde ning hirmu asemel tundsin hoopis rõõmu ja elevust,“ kirjutas Getter.

Getter lisas, et messi korraldamises mängisid rolli just tema vanemad. „Kallis emme, see, millise elu ja ilu sa tõid moedemonstratsioonil lavale oma armsate sõpradega, oli nii kaunilt lihtne ja samal ajal nii eriline. Mul olid terve aeg seda vaadates pisarad silmis ja naeratus kõrvuni. Selles oli nii palju elu! Kallis paps, ma olen õnnelik sinu üle, et üle mitme aasta tõid sa taas inimesteni messi „Eesti pulmad“, ma tean, et see nõuab palju lisatööd, aega ja energiat ning see kõik on kindlasti väga närvesööv, aga see, mis lõpuks saalis toimus, oli väga ilus, soe ja täis nii palju head energiat! Vähemalt mina tundsin seda nii ja loodan, et kõik teised saalisviibijad samuti,“ kiitis Getter oma vanemaid.

Üle üheteistkümne aasta koos olnud Getter ja Ott-Sander kihlusid mullu oma ühiselt peetud sünnipäevapeol. Paar avaldas pulmamessil Õhtulehele antud videointervjuus, et intiimne ja kiire pulm ei ole nende esimene valik. Ott-Sander tunnistas, et ta on isegi sõpru noominud, kui nad on korraldanud väikese intiimse pulma vaid kümne inimesega. „Pulm peab ikkagi kestma kolm päeva ja kõikidele sõpradele, sest sa teed seda ühe korra elus,“ ütles ta kindlalt.