Asko ja Merill kirjutasid enda ühisel Instagami kontol avaldatud pulmafotode juurde, et kuigi nad kihlusid alles augusti keskel (15.09), siis pulmad toimusid juba septembri lõpus (27.09).

„Merill ja Ruu (paari poeg - toim) tantsisid paljalt kodus ja Asko vaatas aknast, et nii ilus - nüüd on see hetk, mida ta mitu nädalat oli oodanud. Asko laskus põlvele nagu kord ja kohus ning kosis Merilli ära. Kusjuures enne oli isalt ka luba küsinud,“ kirjeldasid nad kihlumishetke.

Paar soovis abielluda juba augustis, kuid nii ruttu ei olnud võimalik end Rakvere linnavalitsuses registreerida, seega nihkus pulmapäev 27. septembrile. „Kiirustasime Rakvere linnavalitsuse poole. [Kell] 10.59.30 olime kohal. Natuke sahmimist ja [kell] 11.16 ütlesime koledate kardinatega kabinetis oma „jahid“,“ kirjeldas paar detailselt.

„Pärast läksime Ruuduga pildistama. Arvasime, et kaua me neid pilte ikka teeme, aga 2 h läks lennates,“ kirjeldasid nad. „Sõime Asko vanematega sushit ja nautisime kahekesi Aqua Spa mõnusid. Oli mõnus päev.“

Pulmapeo pidasid Asko ja Merill lähedaste ning sõpradega paar päeva hiljem, pühapäeval. „Elu on ikkagi tähistamiseks,“ lisasid nad, et lihtsalt abielu registreerimine oleks lahjaks jäänud.