Viimastel nädalatel on Grete sotsiaalmeedias jaganud kauneid kaadreid mesinädalatelt Vahemere ääres. Algselt suundus abielupaar mõneks päevaks Itaaliasse, kus veedeti muu hulgas aega romantilise Como järve piirkonnas. Sealt edasi võtsid abikaasad sihi Kreekasse.

Nüüd avaldas Grete videoklipikest Kreekast helesinise veega rannaliivalt, kus ta abikaasa Joonataniga aega veedab ja talle suurest õnnest sülle hüppab.

Grete ja Joonatan abiellusid 10. septembril Saaremaal Laurentiuse koguduse kirikus. „Emotsioonid on väga positiivsed ja eriti tore on, et see samm andis tunnetele veel omakorda täiesti uue tahu. Mina olen alati olnud pigem nii-öelda vana kooli suhtumisega ja traditsioonidest lugu pidav. Sama saab ka Joonatani kohta öelda. Selles suhtes on mul südamest hea meel, et leidsin enda kõrvale inimese, kes väärtustab elus samu asju ning kellega on siiani kõik pigem väga loomulikult kulgenud. Tunnen, et meil on Joonataniga klapp. Jaanuaris kihlusime ja siit edasi tuli abiellumise teema kuidagi loogiliselt,“ kirjeldas Grete Kroonika kaaneloos enda emotsioone pärast abiellumist.

Grete ja Joonatan hoidsid oma elu üht tähtsündmust pikalt saladuses – sellest teadis veel vaid väike ring inimesi.

Grete võttis enda uueks perenimeks oma värske abikaasa perenime Siiman, kuid artistina ja avalikkuse ees jätkab ta ikkagi Grete Paia nime all.