Laulu autor on muusikaprodutsent ja helilooja Sven Lõhmus, kes on Eurolaulu ja Eesti Laulu konkurssidele läbi aegade esitanud 23 lugu. Annabelle laulule „Tänavad“ on valminud ka värske muusikavideo, mille autor on paljude Eesti Laulu lava-show’de ja videote autor Alice Aleksandridi.

Eestit esindab tänavu lauluvõistlusel 13-aastane Tartumaa tüdruk Annabelle Ats. Musikaalne neiu alustas laulmisega 6-aastasena ja praegu on tema õpetajateks Kärt Sepp ja Toomas Voll. Lisaks õpib Annabelle klaverit ning soovib pärast põhikooli lõpetamist pühenduda muusikale veelgi enam ja jätkata õpinguid MUBAs. Muusika kõrval on tema hobiks veel kergejõustik. 2024. aastal võitis Annabelle ETV laulusaate „Tähtede lava“.

Noorte Eurovisionil astuvad suure rahvusvahelise publiku ette 9–14-aastased noored lauljad. Tänavu toimub Junior Eurovision 16. novembril Hispaania pealinnas Madridis ning lauluvõistlusele saab kaasa elada Eesti Rahvusringhäälingu telekanalitel ETV2 ja ETV+, veebi vahendusel ning valmib ka Junior Eurovisioni ETV erisaade. Võistlusel osaleb sel korral 17 riiki, Eesti võtab konkursist osa teist korda ning Eesti artisti viib maailmakuulsale võistlusele Eesti Telefilm.

„Tänavad“ muusikavideo on nähtav SIIN ning lugu on kuulatav ka Spotify´s