Paar aastat tagasi nägi sopran Pirjo Jonas (44) pealt, kuidas Toompea linnuse mäe tipust kelguga alla lasknud väike poiss kukkus pea täiesti lõhki: „Olin veendunud, et see poiss sai surma, sest see oli nii jube kukkumine. See oli kõige õudsem vaatepilt, mida ma olen kunagi näinud,“ kirjeldas sündmust pealt näinud ooperitäht, kes kohe afektiseisus poisi kinni nabis ja kiirabi kutsus.

„Selgus, et Tarmol oli koljuluumurd, lausa mitmekümne sentimeetri ulatuses, ja tal oli neljatunnine ajuoperatsioon. Nii et see oli tõe poolest elu ja surma küsimus,“ kirjeldas sopran õnnetuse detaile, mille väikese Tarmo ema talle õnnetusejärgselt avaldas.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Tallinnas sündinud ja kasvanud Pirjo tegi oma esimese rolli Vanemuises 2006. aastal. Paar aastat hiljem kutsuti ta veel ühte rolli mängima ja 2010. aastal sai ta Vanemuise koosseisuliseks solistiks. Pirjo kohtus ka enda praeguse abikaasa Tanel Jonasega just teatris, kus olid pikka aega vaid kolleegid ja sõbrad.

Möödunud aasta lõpus avasid Jonased enda koduukse. Skandinaavialikus stiilis Tartu elamine asub kümmekond aastat tagasi ehitatud ridaelamus. Elamu ruumid on jaotatud kahe korruse peale. Paari peres kasvab kaks last ja Staffordshire’i bullterjer Domino.