Riley avaldas saates, kuidas ema oli Elvise surmahommikul üles ärganud halva eelaimdusega: „Ta teadis vaistlikult, et midagi on juhtunud.“ Riley sõnul rääkis Lisa Marie Elvisega veel õhtul enne surma. „Tal oli vist head ööd soovides mingi eelaimdus [Elvise surma kohta],“ vahendas Femalefirst.

Riley sõnul tundis väike Lisa Marie korduvalt, et isaga pole kõik korras. Lisa Marie on väiksest peale kirjutanud kirju, mis tagantjärele tunduvad pahaendelised: „Ema kirjutas väiksena kirju, kus palus, et isa ei sureks,'“ rääkis Riley, kelle sõnul tundis ema juba pikalt ette, et isa on peagi meie seast lahkumas.

Artikkel refereeritud Õhtulehest!

Muusik Elvis Presley suri vaid 42-aastaselt 1977. aastal oma kodus Gracelandis. Surma põhjuseks oli retseptiravimite üledoos, mis põhjustas südamerabanduse.

Rock ’n’ Rolli kuninga populaarsed hitid on näiteks „Can’t Help Falling in Love“ (1961), „Jailhouse Rock“ (1957) ja „Hound Dog“ (1956).

Muusiku tütar Lisa Marie Presley suri möödunud aastal samuti noorelt, vaid 54-aastasena. Surm saabus loomulikul teel, lauljatari süda seiskus terviserikke tõttu.