Muusik Ott Lepland (37) on viimastel päevadel sotsiaalmeedias eriti aktiivne olnud, sest naudib täiel rinnal puhkusereisi Türgi sooja päikese all. Sotsiaalmeedia põhjal läks suurem sõpruspunt Türki juba nädala algul, et tähistada Andres Puusepa (41) elukaaslase ja lapse ema Sandra Simussaare (29) sünnipäeva.

Nüüd aga postitas Lepland Instagrami storysse pildi koos kolme sõbraga. Fotol poseerivad mehed poolpaljalt päikse käes. Pildil püüab pilke muusiku vormis ülakeha, kus ei jää ükski treenitud lihas märkamata. Teiste hulgas figureerib pildil ka kõvasti kaalu kaotanud raadiohääl ning DJ Andres Puusepp.

Ott Lepland sõpradega

Lepland pole Türgis korraldatud sünnipäevapeole üksi läinud, vaid koos blondipäise kaaslannaga, kelle nimi on Kristiin Leht. Oti väidetavast kallimast kirjutasime esimest korda tänavu septembrikuu alguses, kui nad üheskoos minivillas aega veetsid.

Enam ei tee Ott saladust, et temaga koos on Türgi reisil kaasas just väljavalitu Kristiin – kolmapäeval jagas laulja oma story’sse Kristiini videoklippi, kus nad üheskoos basseini ääres päikesevanne võtavad. Videol on muu hulgas näha, et armunud paarike hoiab käest kinni.