Oma debüütalbumiga rahva südamed võitnud Elephants From Neptune andis 2014. aastal ainult kuuma juurde ja valmis sai bändi teine kauamängiv „Pressure & Pleasure“.

Eesmärgiks oli teha plaat, mille kõik 11 lugu oleksid maksimaalselt head ja mis moodustaksid värske ning unustamatu terviku. Valmisid palad nagu „Insomnia“, „Flowers“ ja „Jailbirds“, mis kuuluvad tänase päevani elevantide repertuaari kullafondi.

Laupäeval, 5. oktoobril välgutas taas, kui Uues Laines peeti albumi „Pressure & Pleasure“ 10. sünnipäevapidu. Laval olid Robert Linna, Markko Reinberg, Rain Joona ja Jon Mikiver ning kõlas „Pressure & Pleasure“ üle pika aja oma täies hiilguses. Vaata galeriist, milline pidu Uues Laines püsti pandi!

Jõudu täis lood andsid märku bändi arengust nii kirjutamise, arranžeerimise, esituse kui ka helikvaliteedi osas. Suurim hitt „Unriddle Me“ pälvis 2015. aasta Eesti Laulul 4. koha ja album ise tõi samal aastal Eesti Muusikaauhindade jagamisel bändile nende kõige esimese muusikaauhinna.

„Minu jaoks oli see üsna sünge aeg, aga need lood aitasid ennast välja elada ja selle plaadi üle olen siiani ülimalt uhke. Väga äge oli Ago Teppandiga teha koostööd – ta viis meie suhtumise ja know-how salvestamise ning miksimise osas kindlasti järgmisele tasandile,“ meenutas bändi solist Robert Linna. Plaati esitleti Von Krahlis toimunud suure esitluskontserdiga, mida kirjeldas trummar Jon Mikiver toona kui „higi, veri ja pisarad ühes välgutormis“.