USA kõmuportaal TMZ kirjutab, et Kanye West ja Bianca Censori abielu võib triivida lahutuse poole. Väidetavalt on paari suhet tabanud rasked ajad.

Väljaandega suhelnud allikate sõnul on Kanye ja Bianca rääkinud enda lähedastele inimestele, et nad läksid lahku juba mitu nädalat tagasi. Arhitekti taustaga Bianca reisivat peagi Austraaliasse, et seal pärast lahkuminekut oma perega aega veeta.

Pole teada, kumb neist lahkumineku algatas või mis täpselt nende suhtele saatuslikuks sai. Väidetavalt on Kanye oma sõpradele teatanud, et tema plaanib edaspidi elada Tokyos ja Biancast lahutada.

Viimati jäid Kanye ja Bianca koos pildile 20. septembril, kui nad koos ostlemas käisid.

Kanye ja Bianca abiellusid suure saladuskatte all 2022. aasta detsembris. Oma liidu sõlmisid nad enne seda, kui avalikustasid oma suhte. Pärast abieluranda sõudmist on Bianca mitmel kordadel Kanyet avalikel üritustel saatnud. Peamiselt on ta nendel puhkudel ületanud korduvalt uudiskünnist oma paljastava välimuse tõttu.

Kanye West oli varem abielus tõsielustaari Kim Kardashianiga. Neil on neli ühist last: North, Saint, Chicago ja Psalm. Nende abielu sai läbi 2022. aastal.