Möödunud nädala teleedetabeli esimesed kaks kohta kuuluvad ETV klassikutele „Pealtnägijale“ (155 000 vaatajat) ja „Aktuaalsele kaamerale“ (143 000 vaatajat). Kolmanda koha pälvis pühapäeval uue hooajaga startinud „Su nägu kõlab tuttavalt“, mis meelitas TV3 vaatama 116 000 silmapaari.

Enam-vähem samal ajal konkurentkanalis Kanal 2 eetrisse jõudnud „Ma näen su häält“ on aga teinud korraliku kukkumise. Kui eelmisel nädalal pälvis saade teletopis teise koha 142 000 vaatajaga, siis nüüd on edetabeli kümnendal kohal ja suutsid telerite ette meelitada vaid 90 000 silmapaari.

Veel mahuvad edetabeli esikümnesse ETV spordiuudiste saade, „Õnne 13“, „Maitse sünd“, „Ringvaade“, „Kuldvillak“ ja „Aktuaalne kaamera. Nädal“.

Kui varasematel nädalatel on TV3 murdnud esikolmekümnesse vaid saatega „Märgatud Eestis“, siis nüüd on nad teletopis lausa kolme saatega. Lisaks sellele ja eelpool mainitud näosaatele on teletopis ka reisisaade „Kaks kanget Kaukaasias“. Tabelisse mahtus veel 18 ETV saadet ja 9 Kanal 2 saadet.