Ettevõtja ja moelooja ning endine laulja Victoria Beckham kostitas enda fänne eriti seksikate fotodega.

Värskete piltidega jäi ka Victoria ise väga rahule. „Mulle meeldib koos Steven Kleiniga töötada, mulle meeldib, kuidas ta naisi pildistab – minu jaoks kehastab ta naised superkangelasteks,“ kiitis Victoria fotograafi.

Fotosessiooni tegi Victoria enda uue lõhna promomiseks, mis tal äsja välja tuli. Uut lõhna ajendas Victorial välja andma 2001. aastal toimunud suured elumuudatused. Enne moemaailma sisenemist oli Victoria Spice Girlsi liige, mis 2001. aastal laiali läks – seega võib eeldada, et tema uus lõhn ongi suuresti just selle eluetapi lõppemisest inspireeritud.

Tänaseks on Victoria ainus Spice Girlsi liige, kes on ansambli lõplikult selja taha jätnud. 2008. aastast alates on Victoria tõestanud end maailmakuulsa moekunstnikuna, kel on omanimeline aksessuaaride ja rõivaste bränd. Üheksa aastat tagasi kuulutati ta Suurbritannia edukaimaks ettevõtjaks.

Aprillis 50. sünnipäeva tähistanud Victoria sõnas, et tunneb end igati õnnelikult ja endaga rahulolevalt. „Olen nii uskumatult õnnistatud, et jõudsin selle verstapostini. Õnnistatud, aga tunnen, et olen palju saavutanud ja olen rahul endaga. Mitte ainult selle üle, kus ma naisena olen, vaid ka sellest, kui kaugele mu moe- ja ilubrändid on jõudnud,“ lausus ta sotsiaalmeedias.